1000 schodů za poznáním

SŠSSAkce školy

studenti v praze

Připravte se na nezapomenutelnou cestu do srdce Prahy spolu s naší skupinou NS2!

Naše dobrodružství začalo výšlapem na Petřínskou rozhlednu. Srdce bušilo vzrušením, když jsme zdolávali 299 schodů, které nás dovedly na vrchol, kde jsme byli odměněni ohromujícím výhledem na nádhernou Prahu. A právě schody se staly naším průvodcem na celé exkurzi, odhalujícím krásy tohoto fascinujícího města.

Procházeli jsme se po slavném Karlově mostě, který nás přenesl do doby minulých staletí, když Praha byla dějištěm neuvěřitelných příběhů a legend. Obdivovali jsme kouzlo Kampy a sledovali, jak se Vltava táhne jako stříbrná stuha městem. Naše cesta pokračovala kolem Čertovky, kde jsme se zahleděli do vody a snili o dobrodružstvích, která na nás možná ještě čekají.

A jaká byla naše návštěva Muzea Franze Kafky? Byla jako skok do jeho literárního světa! Prohlídkou muzea jsme se ponořili do prostředí, které inspirovalo jednoho z největších spisovatelů v historii.

Celá naše skupina NS2 si tuto nezapomenutelnou exkurzi nesmírně užila! Bylo to dobrodružství, které nám rozšířilo obzory, nabudilo naši zvědavost a vytvořilo nekonečné vzpomínky. Děkujeme Praze za tyto úžasné zážitky, které nám poskytla, a těšíme se na další dobrodružství, která nás čekají!